Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2017

На Черкащині затримано місцевого жителя за підозрою у зґвалтуванні неповнолітньої дівчини

Смілянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування неповнолітньої особи, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України.
Установлено, що 25.08.2017, близько 03:00 год., чоловік, перебуваючи біля під’їзду будинку в м. Сміла Черкаської області, скориставшись безпорадним станом неповнолітньої дівчини, 2003 року народження, яка після перебування в одному із розважальних закладів міста знаходилася в стані алкогольного сп’яніння, всупереч її волі заніс до квартири будинку, де зґвалтував останню.
У ході проведення невідкладних слідчих та оперативних дій працівниками Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області під процесуальним керівництвом групи прокурорів Смілянської місцевої прокуратури встановлено особу зловмисника. Ним виявився 30-річний одружений та працюючий житель міста Сміли.
У понеділок, 28.08.2017, Смілянською місцевою прокуратурою останньому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 152 КК України та до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Хід досудового розслідування перебуває на контролі Смілянської місцевої прокуратури.
Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.                                         
                                              
        Прес-служба прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 2357