Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2017

Організатора вбивства журналіста Василя Сергієнка взято під варту без права внесення застави

Сьогодні, 17 травня 2017 року, у Придніпровському районному суді м. Черкаси задоволено клопотання слідчого, погоджене прокурором, про обрання організатору викрадення та вбивства журналіста Василя Сергієнка запобіжного заходу взяття під варту.
Слідчим суддею підозрюваному обрано запобіжний захід тримання під вартою строком на 60 діб, без права внесення застави.
Нагадаємо, що у вівторок, 16 травня 2017 року, співробітниками Головного управління Національної поліції в Черкаській області та Департаменту карного розшуку Національної поліції України за процесуального керівництва прокуратури Черкаської області під час проведення комплексу слідчих та оперативно-розшукових заходів  у м. Київ затримано 47-річного місцевого жителя, який підозрюється в організації резонансного викрадення та вбивства журналіста Василя Сергієнка. Тривалий час зловмисник переховувався від слідства та перебував у розшуку.
На цей час слідство триває, вживаються заходи щодо завершення досудового розслідування та звернення обвинувального акту до суду для об’єднання з судовою справою по обвинуваченню виконавців вчинення вказаних вище кримінальних правопорушень.
Довідково: за вчинення злочинів, передбачених ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ч. 3 ст. 27 п.п. 3, 11, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 3 ст. 27 ч.2 ст. 15 ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України, зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.
 

Прес-служба прокуратури Черкаської області  

кількість переглядів: 2757