Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.04.2016

На Драбівщині розслідують вбивство місцевого жителя

Групою прокурорів Драбівського відділу Золотоніської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом умисного вбивства, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.
 Установлено, 20.04.2016, о 01 год. 20 хв., до чергової частини Драбівського відділення поліції Золотоніського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області надійшло повідомлення від фельдшера фельдшерсько-акушерського пункту про те, що в приміщенні літньої кухні домоволодіння одного із населених пунктів Драбівського району виявлено труп 29-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті.
У ході проведення невідкладних слідчих дій працівниками прокуратури спільно із співробітниками Драбівського відділення поліції протягом 4 годин встановлено особу злочинця.
Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, проводяться необхідні слідчі дії та вирішується питання про обрання  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Хід розслідування у кримінальному провадженні взято на контроль Золотоніською місцевою прокуратурою.
Прес-служба прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 2363