Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2021

ЗБОРИ ПРОКУРОРІВ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ПРОКУРАТУРИ

НАКАЗ ПРО ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАХОДИ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРОВЕДЕННЯ ЗБОРІВ ПРОКУРОРІВ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ПРОКУРАТУРИ від 20.07.2021 № 78
 
26 липня 2021 року відбудуться збори прокурорів Черкаської обласної прокуратури для обрання трьох делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів.
 
Для участі у зборах запрошуються усі прокурори Черкаської обласної прокуратури.
 
Місце проведення зборів – актова зала Черкаської обласної прокуратури (бульв. Шевченка, 286, 3 поверх).
 
Час проведення зборів 09.00 година. Реєстрація учасників зборів для встановлення кворуму розпочнеться о 08 годині 30 хвилин за місцем проведення зборів та відбуватиметься на підставі службового посвідчення. Для своєчасного відкриття зборів слід прибути завчасно.
 
Для проходження реєстрації необхідно пред’явити службове посвідчення.
 
Явка прокурорів на збори є обов’язковою. Про поважні причини неможливості прибути на збори працівники мають завчасно повідомляти безпосередніх керівників, а останні – організаційний комітет.
 
До 22 липня 2021 року проводиться прийом документів від прокурорів Черкаської обласної прокуратури, які бажають бути обраними на зборах прокурорів Черкаської обласної прокуратури делегатами на всеукраїнську конференцію прокурорів.
 
Кандидатом у делегати на конференцію може бути будь-який прокурор Черкаської обласної прокуратури, котрий сам виявив бажання або погодився з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на конференцію.
 
 
Прийом документів проводитиметься з 08.00 до 17.00 години (у робочі дні) за адресою: бульв. Шевченка, 286, каб. 223 (тел. 31-15-23).
 
У зв’язку з необхідністю забезпечення завчасного виготовлення бюлетенів для голосування прийом документів від кандидатів після 22 липня 2021 року не здійснюватиметься.
 
Інформація щодо переліку осіб, які виявили бажання бути обраними делегатами на конференцію, буде розміщена на вебсайті Черкаської обласної прокуратури у рубриці «Новини та події» не пізніше 23 липня 2021 року.
 
 
Організаційний комітет з питань забезпечення проведення
зборів прокурорів Черкаської обласної прокуратури»
 
 
 

кількість переглядів: 4670