Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2016

Збори прокурорсько-слідчих працівників прокуратури Черкаської області

 
 
 
15 квітня 2016 року об 11.00 годині відбудуться збори прокурорсько-слідчих працівників прокуратури Черкаської області для обрання трьох делегатів на всеукраїнську конференцію працівників прокуратури.
 
Для участі у зборах запрошуються усі прокурорсько-слідчі працівники прокуратури Черкаської області.
 
Місце проведення зборів – актова зала прокуратури Черкаської області (бульв. Шевченка, 286, 3 поверх).
 
Початок реєстрації учасників зборів о 10.00 годині. Задля своєчасного відкриття зборів слід прибути завчасно, але не пізніше 10.30 години.
Для проходження реєстрації необхідно пред’явити службове посвідчення.
Явка прокурорсько-слідчих працівників на збори є обов’язковою. Про поважні причини неможливості прибути на збори працівники мають завчасно повідомляти безпосередніх керівників.
 
З 25 березня по 8 квітня 2016 року проводиться прийом документів від прокурорсько-слідчих працівників прокуратури Черкаської області, які бажають бути обраними на зборах прокурорів прокуратури Черкаської області делегатами на всеукраїнську конференцію працівників прокуратури.
Кандидатом у делегати на конференцію може бути будь-який прокурорсько-слідчий працівник прокуратури Черкаської області, котрий сам виявив бажання або погодився з пропозицією колег, колективу чи керівництва структурного підрозділу стати кандидатом у делегати на конференцію.
 
 
Перелік документів для кандидатів у делегати:
 
 
- копія службового посвідчення прокурора;
- інформаційна довідка (зразок документа);
- письмова згода на обробку персональних даних та їх оприлюднення відповідно до вимог законодавства (зразок документа).
 
 
Прийом документів проводитиметься з 9.00 до 18.00 години (у робочі дні) за адресою: бульв. Шевченка, 286, каб. 223 (тел.31-15-23).
У зв’язку з необхідністю забезпечення завчасного виготовлення бюлетенів для голосування прийом документів від кандидатів після 8 квітня 2016 року не здійснюватиметься.
 
Безпосередня організація проведення зборів прокурорів прокуратури Черкаської області відбуватиметься за таким порядком.
 
На початку роботи зборів шляхом відкритого голосування будуть обиратися члени лічильної комісії (не менше 3 осіб), а потім почергово відкритим голосуванням – голова та секретар зборів простою більшістю голосів від загальної кількості учасників зборів.
 
На зборах буде оголошено інформації про кандидатів у делегати на всеукраїнську конференцію працівників прокуратури.
Кандидати у делегати за бажанням матимуть право виступу на зборах до початку голосування. Також учасники зборів зможуть поставити запитання кандидатам.
Після завершення розгляду та обговорення кандидатур кожен учасник зборів отримає бюлетень, у якому прізвища, ім’я, по батькові кандидатів у делегати на конференцію будуть розміщені в алфавітному порядку.
 
Під час таємного голосування у бюлетені проставляються відмітки навпроти не більше трьох прізвищ кандидатів у делегати на конференцію. Бюлетені, в яких буде проставлено відмітки навпроти більше ніж трьох прізвищ кандидатів у делегати, а також бюлетені невстановленого зразка вважатимуться недійсними.
 
У разі набрання окремими кандидатами однакової кількості голосів, що не дає змоги обрати необхідну кількість делегатів, буде проводитися повторне таємне голосування стосовно тих кандидатів, які набрали однакову кількість голосів.
За результатами голосування складається протокол підрахунку голосів, який підписують усі члени лічильної комісії.
Результати голосування оприлюднюються на зборах прокурорсько-слідчих працівників прокуратури Черкаської області.
 
 
 
Організаційний комітет з питань забезпечення проведення зборів прокурорів прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2801