Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.12.2015

За клопотанням прокурора підозрюваних у вбивстві двох літніх черкащанок взято під варту

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства двох осіб похилого віку та відкритого викрадення чужого майна, вчинених на Черкащині за попередньою змовою групою осіб.
Нагадуємо, що 2 серпня 2015 року в м. Черкаси за місцем проживання  виявлено труп громадянки С., 1923 р. н., та 06 серпня 2015 року -  громадянки Д., 1939 р.н., з ознаками насильницької смерті. Крім того, 06 листопада 2015 року стосовно мешканки Канівщини, 1927 р.н., за місцем її проживання вчинено відкрите викрадення майна із застосуванням фізичного насилля.
Установлено, що до вчинення вказаних вище кримінальних правопорушень причетні 24-річний чоловік та 31-річна жінка, жителі Христинівського району Черкаської області.
Наразі прокуратурою області чоловікові та жінці повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п. п. 6, 12, 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 3 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.
Придніпровським районним судом м. Черкаси 8 грудня цього року задоволено клопотання прокурора про обрання стосовно підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
Максимальна санкція статей передбачає довічне позбавлення волі.
  Прес-служба  прокуратури Черкаської області
 

кількість переглядів: 1763