Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2015

Відбулася зустріч прокурора області з представниками Консультативної Місії Європейського Союзу в Україні

Прокуратура Черкаської області бере активну участь у міжнародному співробітництві, в тому числі і в заходах міжнародних організацій.
Так, 19 листопада цього року в прокуратурі Черкаської області відбулася робоча зустріч прокурора Черкаської області Сергія Овчаренка з представниками Консультативної Місії Європейського Союзу в Україні.
КМЄС в Україні консультує та надає підтримку відповідним державним та правоохоронним органам в концептуальному плануванні та послідовній  реалізації їх комплексних зусиль щодо реформування правоохоронних органів, зокрема органів прокуратури України.
Сергій Анатолійович розповів про роль органів прокуратури області, яка насьогодні існує, та про хід реформ органів прокуратури України в цілому, зокрема і органів прокуратури Черкаської області, а також повідомив про співпрацю зазначеного відомства з органами державної влади та правоохоронними органами області.
Зустріч пройшла у конструктивному руслі, сторонами засвідчено готовність до подальшої плідної співпраці та заплановано проведення другої зустрічі для детального вивчення проблемних питань.
  Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1797