Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.09.2015

Прокурори Черкащини пройшли другий етап тестування

У Київському регіональному центрі з організації та проведення конкурсного відбору в органи прокуратури 26, 27 та 28 вересня керівники та прокурори прокуратур районної ланки Черкаської області пройшли II етап конкурсу (тести на загальні здібності). Метою цього етапу є виявлення здатності кандидатів аналізувати, обробляти та інтерпретувати великі масиви інформації за короткий час, знаходити причинні зв’язки між ними і робити правильні висновки.
Наступним етапом відкритого конкурсу для осіб, що претендують на керівні посади місцевих прокуратур, має стати тестування особистісних характеристик, яке передбачає виявлення рис, типів характеру, стилю поведінки кандидата, визначення його емоційного стану. У процесі проведення тестування відбуватиметься оцінка професійної відповідності кандидата посаді, на яку він претендує. Результати тестування носитимуть рекомендаційний характер.
Довідково: у зв’язку з утворенням місцевих прокуратур та припиненням діяльності міських, районних, районних у містах та міжрайонних прокуратур наказом Генерального прокурора України на території Черкаської області визначено функціонування 5 місцевих прокуратур: Звенигородської, Золотоніської, Смілянської, Уманської та Черкаської.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2681