Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2015

Оголошення про проведення тестування для зайняття посади прокурора місцевої прокуратури

      На виконання Порядку проведення тестування для зайняття посади прокурора місцевої прокуратури, затвердженого наказом Генерального прокурора України від 20.07.2015 № 98 (далі - Порядку) прокуратурою Черкаської області проводиться прийом заяв для прийняття участі у тестуванні для зайняття посад прокурорів місцевих прокуратур.
      На посади прокурорів місцевих прокуратур призначаються особи за результатами успішного проходження ними тестування, яке буде проводитись у регіональному центрі, розташованому в м. Київ.
      У відповідності до п. п. 1.4 та 5.4 Порядку з 20.07.2015 по 02.08.2015 відділ роботи з кадрами прокуратури області здійснює прийом та перевірку заяв поданих працівниками органів прокуратури Черкаської області для участі у тестуванні для зайняття посад прокурорів місцевих прокуратур.
      Прокурори та стажисти на посадах прокурорів, які на день набрання чинності Законом України «Про прокуратуру» працюють у міських, районних, міжрайонних, претендують на зайняття посади прокурора місцевої прокуратури, яка утворюється шляхом реорганізації прокуратури районного рівня, в якій вони працюють.
      Основними етапами тестування на посаду прокурора місцевої прокуратур є:
- прийом документів (20.07.2015 - 02.08.2015);
- тестування на знання законодавчої бази (професійний тест);
- тестування на загальні здібності;
- формування рейтингу кандидатів.
 

кількість переглядів: 4932