Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.02.2020

У прокуратурі Черкаської області відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів (ФОТО)

У вівторок, 04.02.2020, у прокуратурі Черкаської області під головуванням прокурора області Олександра Вороніна за участю голови Черкаської обласної адміністрації Романа Боднара, голови Черкаської обласної ради Анатолія Підгорного, керівницва Національної поліції в області, Управління стратегічних розслідувань ДСР НП України, Служби безпеки України в області, фіскальної служби, заступників прокурора області, керівників місцевих прокуратур, начальників територіальних відділів поліції проведено координаційну нараду щодо стану протидії злочинності та кримінальній корупції в регіоні, ефективності вжитих правоохоронними органами заходів, спрямованих на протидію, виявлення та припинення кримінальних правопорушень, за підсумками роботи в 2019 році.
 
Учасниками заходу відмічено, що організація скоординованої роботи та об’єднання зусиль усіх правоохоронців є головною метою наради, адже за цим стоїть усвідомлення пріоритетності завдань, пов’язаних із забезпеченням законності та правопорядку, надійним захистом прав і свобод громадян.
 
Також окреслено коло проблемних питань, у вирішенні яких правоохоронці повинні вжити першочергових заходів. Зокрема, профілактика окремих категорій кримінальних правопорушень, у тому числі злочинів проти життя та здоров’я особи, майнових злочинів, які в структурі злочинності становлять більшу частину всіх облікованих кримінальних правопорушень, а також протидія злочинам під час використання бюджетних коштів, привласненні земель, у першу чергу серед високопосадовців.
 
Під час заходу з інформацією, поясненнями та пропозиціями щодо узгоджених дій у сфері протидії злочинності та координації на території Черкаського регіону виступили всі керівники правоохоронних органів області.
 
За підсумками наради визначено спільні скоординовані заходи, спрямовані на утвердження законності та протидію злочинності на Черкащині, які правоохоронці будуть реалізовувати упродовж поточного року.
 
Пресслужба прокуратури Черкаської області
 
 

кількість переглядів: 1482