Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.05.2017

ЗАТРИМАЛИ Й УЖЕ ВЗЯЛИ ПІД ВАРТУ ПІДОЗРЮВАНОГО В ОРГАНІЗАЦІЇ ВБИВСТВА ЧЕРКАСЬКОГО ЖУРНАЛІСТА СЕРГІЄНКА

 

Get the Flash Player to see this player.

 

60 діб утримання під вартою. Таку міру запобіжного заходу обрали для підозрюваного в організації вбивства черкаського журналіста Василя Сергієнка. Нагадаю, ще у квітні 2014 року корсунського медійника та активіста Революції гідності викрали з його будинку. Наступного дня його тіло знайшли в лісі за 15 кілометрів від міста. Журналіста жорстоко закатували. Напередодні затримали підозрюваного у виконанні трагічного замовлення.

Учора правоохоронці знайшли й підозрюваного в організації вбивства, який тривалий час був у розшуку. Ним виявився екс-начальник охорони одного з народних депутатів України. Уже сьогодні для нього в Черкасах обирали міру запобіжного заходу. Сам затриманий Мельник заявив, що до вбивства журналіста ніякого відношення не має. Більше – мовляв, увесь цей час був удома й на дачі. Навіть встиг зробити закордонний біометричний паспорт. Тож розшук його правоохоронцями назвав "формальним". І попросив, якщо й вживати якийсь захід, то, приміром, особисте зобов’язання.

Натомість прокурор та слідчий наполягли: у матеріалах справи є покази уже затриманих й інші докази, які доводять вину Мельника.

Зрештою, суд постановив взяти затриманого під варту на два місяці. У нього є п’ять днів на оскарження ухвали.

 

Джерело:

 

http://vikka.ua/news/57608-na-kiivschini-zatrimali-j-uzhe-vzyali-pid-vartu-pidozryuvanogo-v-organizatsii-vbivstva-cherkaskogo-zhurnalista-sergienka-video.htm

 

кількість переглядів: 1445