Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2017

В УМАНІ ЗАТРИМАЛИ ВИКЛАДАЧКУ-ХАБАРНИЦЮ (ФОТО)

 
У середу, 19 липня 2017 року, завдяки злагодженій роботі Уманської місцевої прокуратури, працівників Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчих Уманського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області під час отримання неправомірної вигоди в сумі 4 тис. грн. викрито керівника дипломної роботи Державного навчального закладу «Уманський професійний ліцей», яка систематично вимагала від студента (повного сироти) кошти за сприяння в успішній здачі ним екзаменаційної сесії, навчальної практики та безперешкодного отримання диплому.
 
 
Вказану особу затримано на гарячому, безпосередньо під час отримання нею частини обумовлених коштів в сумі 2 тис. 300 грн., які вилучено в ході огляду місця події.
 
 
Досудове розслідування триває, наразі вирішується питання про затримання вказаної вище особи в порядку ст. 208 КПК України, повідомлення їй про підозру та обрання запобіжного заходу.
 
 
Наразі у кримінальному провадженні перевіряються факти причетності до злочину керівництва навчального закладу та встановлення інших подібних фактів.
 
 
Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.
 
 
 
 
 
Інші джерела:
 

кількість переглядів: 2151