Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2016

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ЗА ТРИ ТИСЯЧІ ГРИВЕНЬ ОБІЦЯВ "ВИРУЧИТИ" ПРАВОПОРУШНИКА

 
Слідчі прокуратури Черкаської області спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки в області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України викрили працівника поліції, який вимагав від підприємця три тисячі гривень хабара.
 
За неправомірну вигоду правоохоронець обіцяв проігнорувати адміністративне правопорушення, передбачене ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) КУпАП. Про інцидент повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.
 
За вказаним фактом прокуратура Черкаської області зареєструвала кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
 
Наразі, як зазначають у відомстві, тривають необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події.
 
Нещодавно, як ми вже інформували, прокуратура Черкаської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно двох працівників Уманського відділу поліції ГУ НП в Черкаській області. Їх обвинувачують у вимаганні та одержанні 09.09.2016 неправомірної вигоди в розмірі 3 000 гривень. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Черкаської  області.
 
Нагадаємо, гроші ділки в погонах вимагали за непритягнення до адміністративної відповідальності та повернення посвідчення водія, а також технічного паспорту на автомобіль приватної особи, яка є мешканцем одного з районів Черкащини.
 
 
 
Основне джерело:
 
 
 
 
Інші джерела:
 
 
 

кількість переглядів: 1672