Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2016

ВОРОТА, ЯКІ СІЛЬСЬКИЙ ГОЛОВА З МАНЬКІВЩИНИ СПИСАВ "НА БЮДЖЕТ", МОЖУТЬ ВИЯВИТИСЯ... ВОРОТАМИ "НА ЗОНУ”

За результатами вивчення стану законності використання бюджетних коштів Уманською місцевою прокуратурою встановлено факт розтрати майна службовими особами однієї з сільських рад Маньківського району, які всупереч інтересам служби, в грудні 2014 року уклали з фізичною особою-підприємцем договір купівлі-продажу металевих воріт вартістю близько 10 тисяч гривень, що в подальшому були перераховані продавцю за рахунок коштів місцевого бюджету.
 
Однак перевірка показала, що вказані ворота було придбано та встановлено за рахунок коштів одного з місцевих підприємств, тобто на безоплатній основі.
5 копійок від
5 копійок від “Дзвону”: Впертість, із якою місцеві “князькі” продовжують “пиляти” народне добро, нагадали про вдачу, яку приписують одній свійській тварині. До того ж, у неї, як свідчать народні приказки, був неймовірний потяг до нових воріт…
 
За вказаним фактом Маньківським відділом Уманської місцевої прокуратури до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.
 
Досудове розслідування триває, його хід взято на контроль керівництвом Уманської місцевої прокуратури, повідомили у прес-службі прокуратури Черкаської області.
 
Get the Flash Player to see this player.
Джерела:
 
 

кількість переглядів: 1834