Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.05.2024

На лаві підсудних наркозлочинець, який придбав та зберігав психотропні речовини в особливо великих розмірах

Прокурори Черкаської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно жителя міста Черкаси, який незаконно придбав та зберігав з метою збуту психотропні речовини в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України).

За даними слідства, чоловік незаконно придбав 130 згортків із вмістом особливо небезпечних психотропних речовин 4-ММС і PVP, та 3 зіп  пакети психотропної речовини «амфетамін» з метою їх подальшого збуту.

Зловмисник розклав 20 згортків психотропних речовин у вільнодоступних місцях на території міста Черкаси у формі «закладок». Ще 110 згортків та 3 зіп пакети були вилучені у нього під час особистого обшуку.

Наразі обвинувачений знаходиться під вартою.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здійснювали  слідчі Черкаського РУП ГУНП в Черкаській області.

У разі доведення вини правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від девʼяти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину й не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Пресслужба Черкаської обласної прокуратури

кількість переглядів: 30