Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2016

Черкащанку судитимуть за сприяння діяльності терористів

Прокуратура Черкаської області за наслідками спеціального досудового розслідування  затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно жительки Черкащини за фактом забезпечення злочинної діяльності терористичних організацій «ДНР» необхідними засобами та медичними препаратами, а також посягання на територіальну цілісність і недоторканність України.
Жінка, будучи зарахованою до одного з підрозділів терористичної організації „Донецька народна республіка”, займалась розподілом матеріальної допомоги, отриманої від її учасників, та вирішувала питання щодо направлення на лікування бійців незаконних воєнізованих формувань.
 Дії останньої кваліфіковано за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації), ч. 2  ст. 110  (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) Кримінального кодексу України.
Санкція статей передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.
 
 
Прес-служба прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 2617