Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.08.2014

Прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом розтрати Департаментом капітального будівництва бюджетних коштів на суму понад 4,3 млн грн

     Прокуратурою області зареєстровано кримінальне провадження за фактом розтрати службовими особами Департаменту капітального будівництва Черкаської обласної державної адміністрації бюджетних коштів на суму понад 4,3 млн грн.
     Встановлено, що службові особи вищевказаної установи в період листопада 2013 по березень 2014 років зловживаючи своїм службовим становищем погодили акти із завищеними обсягами та вартістю виконаних робіт на 5 об’єктах області, у тому числі Шевченківського національного заповідника в місті Каневі та Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка», чим спричинили державі збитки на суму понад 4,3 млн грн.
        За вказаним фактом прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).
      Досудове розслідування триває.


       Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 3798