Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2019

До 8 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який завдав співмешканці тяжкі тілесні ушкодження

Смілянською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно жителя Шполянщини, який обвинувачується у спричиненні жінці, з якою він певний час проживав разом, тяжких тілесних ушкоджень, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Розслідуванням установлено, що житель одного з сіл Шполянського району, будучи раніше засудженим за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, які потягли смерть потерпілого, та умовно-достроково звільненим від покарання у вигляді позбавлення волі, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав жінці численні удари в область голови, тулуба та кінцівок, заподіявши потерпілій тяжкі тілесні ушкодження.

Прокурором у провадженні забезпечено проведення швидкого та об’єктивного розслідування, підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За результатами судового розгляду, з зарахуванням частини невідбутого строку покарання за попереднім вироком, Смілянським міськрайонним судом зловмисника засуджено до покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

На цей час вирок суду не набрав законної сили та вивчається прокуратурою на предмет законності.

Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 1560