Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.09.2017

За фактом спроби протиправного заволодіння майном ватутінського підприємства розпочато кримінальне провадження

За фактом спроби протиправного заволодіння майном ТОВ „Ватутінський комбінат будівельних матеріалів”, вчиненим за попередньою змовою групою осіб, які представилися новими власниками підприємства, внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 206-2  (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом Звенигородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.
Процесуальне керівництво забезпечується Звенигородською місцевою прокуратурою, працівниками якої надано низку вказівок, спрямованих на всебічне, повне та неупереджене дослідження обставин вчинення кримінального правопорушення.
На цей час досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, слідчими та процесуальними керівниками вживаються заходи щодо забезпечення прийняття законного і неупередженого процесуального рішення.
Хід розслідування вказаного провадження контролюється Звенигородською місцевою прокуратурою.
Довідково: санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 2 років.

 

Прес-служба прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 2195