Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.07.2017

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 3 членів злочинного угруповання, які збували черкащанам фальсифіковані лікеро-горілчані вироби

За наслідками досудового розслідування 27.07.2017 прокуратурою Черкаської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно членів організованої групи за ч. 3 ст. 28, ч. 1 ст. 204, ч. 3 ст. 28, ч. 2 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.
Установлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входило 3 жителів м. Черкаси, в період часу з квітня 2016 року до квітня 2017 року організували в гаражному приміщенні в м. Черкаси незаконне виготовлення лікеро-горілчаних виробів і у подальшому збували їх жителям м. Черкаси та Черкаської області.
У ході проведення обшуків у вказаному кримінальному провадженні виявлено та вилучено незаконно виготовлену алкогольну продукцію на загальну суму 200 000 грн.
Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області спільно з працівниками Головного управління Державної фіскальної служби у Черкаській області.
Прес-служба  прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 2208