Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.07.2017

У Черкасах припинено діяльність підпільного цеху з незаконного виготовлення алкогольних напоїв (ФОТО)

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення алкогольних напоїв, за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України, досудове розслідування в якому проводиться слідчими слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби у Черкаській області.
Встановлено, що на території м. Черкаси групою осіб здійснюється незаконне придбання з метою збуту, зберігання з цією метою, а також збут і транспортування з цією метою спирту та незаконне виготовлення з нього алкогольних напоїв, які реалізовуються жителям області, та при вживанні можуть становити загрозу для життя та здоров’я людей.
У ході досудового розслідування за клопотанням прокурора отримано  ухвали слідчого судді та проведено обшуки в гаражному приміщенні та автомобілі, які використовувалися для виготовлення, зберігання та транспортування незаконно виготовлених алкогольних напоїв.
За результатами обшуків виявлено та з обігу вилучено більш як 2000 літрів незаконно виготовленої алкогольної продукції, 1125 літрів спирту,  автомобіль та обладнання, які використовувалися в протиправній діяльності.
Триває досудове розслідування, вживаються заходи, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, встановлення повного кола осіб, причетних до вказаної вище незаконної діяльності.
                                       

Прес-служба прокуратури Черкаської область

 

   

   

 

кількість переглядів: 1816