Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.05.2017

У Черкаській області на хабарі у 2 000 доларів США затримано депутата міської ради (ФОТО)

У четвер, 18 травня 2017 року, завдяки злагодженій роботі Золотоніської місцевої прокуратури, працівників слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області та Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України під час отримання неправомірноі вигоди в сумі 2 000 доларів США затримано в порядку ст. 208 КПК України депутата Канівської міської ради, голову однієї з постійних комісій вказаної ради, яка вимагала кошти від підприємця за сприяння у вирішенні питання щодо отримання в оренду нерухомості в м. Канів.
За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.
Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.
 
Прес-служба  прокуратури Черкаської області
 

         

кількість переглядів: 3532