Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2017

Повідомлено про підозру підприємцю, який намагався надати слідчому 1 000 доларів США

Прокуратурою Черкаської області одному із приватних підприємців, зареєстрованих у Черкаській області, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.
Досудовим розслідуванням встановлено, що підприємець, маючи статус підозрюваного в кримінальному провадженні, досудове розслідування в якому здійснюється слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в Черкаській області, діючи умисно та з метою зміни ходу розслідування у вказаному кримінальному провадженні, наслідком якого мало б стати його закриття, запропонував і в подальшому надав одному із слідчих слідчого управління неправомірну вигоду у розмірі 1000 (одна тисяча) доларів США.
Ухвалою слідчого судді Придніпровського районного суду м. Черкаси підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
На цей час досудове розслідування в кримінальному провадженні триває, вживаються заходи щодо завершення досудового розслідування та прийняття кінцевого процесуального рішення в розумні строки.

 

Прес-служба  прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2098