Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.05.2017

Затримано голову лікарсько-кваліфікаційної комісії, який вимагав від воїна АТО 75 тис. грн. неправомірної вигоди (ФОТО)

У вівторок, 16 травня 2017 року, спільними зусиллями працівників прокуратури Черкаської області,  відділу боротьби з корупцією і організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Черкаській області та слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області викрито голову лікарсько-кваліфікаційної комісії одного із районних закладів охорони здоров’я, який вимагав та отримав від учасника антитерористичної операції неправомірну вигоду в сумі 75 тис. грн. за сприяння в оформленні комісією медичних документів, що в подальшому стануть підставою для встановлення воїну АТО групи інвалідності.
Вказану службову особу затримано в порядку ст. 208 КПК України під час одержання частини неправомірної вигоди, яку в нього вилучено в ході огляду місця події.
За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування триває, наразі вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.
 

 

                   Прес-служба  прокуратури Черкаської області

 

   

  

 
кількість переглядів: 1970