Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2017

Оголошено про підозру в сприянні та участі в терористичній діяльності жителю Черкащини

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Черкаській області, за фактом сприяння жителем Черкащини діяльності терористичної організації.
Встановлено, що зловмисник, перебуваючи на тимчасово окупованій території Луганської області, з 2014 року проходить військову службу в одному з батальйонів територіальної оборони «ЛНР», тобто бере участь у терористичній організації та сприяє її незаконній діяльності.
Вказаній вище особі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
На сьогодні досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні триває, для повного та всебічного розслідування всіх обставин злочину проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії.
Санкція статті передбачає максимальне покарання - до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
Прес-служба прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 2215