Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.12.2016

У Черкасах припинено незаконну діяльність грального закладу, в якому відбувався збут наркотичних засобів

Прокуратурою Черкаської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом на території м. Черкаси.
Під час проведення слідчих (розшукових) дій, 22.12.2016 припинено діяльність одного незаконного грального закладу, розташованого по бульвару Шевченка у м.Черкаси. У  ході обшуку в приміщенні закладу виявлено та вилучено комп’ютерну техніку, за допомогою якої здійснювалася незаконна діяльність та грошові кошти, здобуті злочинним шляхом.
Встановлено, що зловмисники, які займалися незаконним гральним бізнесом,  налагодили у вказаному вище закладі постійний продаж психотропної речовини. За підозрою у збуті амфетаміну затримано 22-річного безробітного, раніше судимого жителя м. Черкаси.
Наразі чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконний збут психотропних речовин особою, що раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого ст. 309 КК України) КК України.
На цей час прокуратурою області погоджено клопотання слідчого щодо обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, вживаються заходи до повного, всебічного та неупередженого досудового розслідування.
  Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 КК України передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.
 
                                       
Прес-служба прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 1874