Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2016

Працівників прокуратури Черкащини привітали з професійним святом

У четвер, 01.12.2016, у приміщенні прокуратури Черкаської області відбулися урочисті збори з нагоди Дня працівників прокуратури України, на яких прокурор області Сергій Овчаренко привітав колег з професійним святом та побажав їм миру, міцного здоров’я, професійних успіхів, матеріального достатку, благополуччя в родині, наснаги та наполегливості у виконанні щоденних обов’язків.
«Ви не випадково обрали професію прокурора, адже Ви не уявляєте життя без справедливості і спокою. Суспільство розраховує на нашу професійність, чесність, сумління та принциповість. Від нашої праці великою мірою залежить збереження політичної стабільності, громадянського миру та спокою, зміцнення правопорядку. Саме вони слугують дороговказом на професійному шляху, який ми обрали. Впевнений, що нове покоління працівників прокуратури України здійснить свій вагомий внесок у зміцнення законності та формування нашої країни як правової держави», -  підкреслив прокурор області.
Привітати працівників прокуратури з професійним святом завітали голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Овчаренко та керівники правоохоронних органів області.
Окремих працівників органів прокуратури Черкащини наказами Генерального прокурора України та прокурора області з нагоди свята та за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм і досягнення позитивних результатів роботи заохочено.
                                     
        Прес-служба  прокуратури Черкаської області
 
 
 
 
 
 
 
 
кількість переглядів: 2591