Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2016

З нагоди професійного свята у прокуратурі Черкаської області відзначили творчі здібності юних учасників конкурсу малюнків

Кілька років поспіль у стінах прокуратури Черкаської області відбувається відзначення учасників конкурсу малюнків на тему: «Я мрію», який за ініціативи керівництва прокуратури області традиційно проводиться напередодні та з нагоди професійного свята – Дня працівників прокуратури.
У конкурсі дитячих малюнків, який тривав упродовж листопаду 2016 року серед дітей працівників органів прокуратури Черкащини, взяли участь близько 200 творчих та ініціативних діток, які майстерно, старанно зобразили свої мрії та бажання яскравими кольорами. Ретельно вимальовуючи кожну деталь, юні художники із задоволенням продемонстрували особливий погляд на світ мрій.
Навіть найменші учасники старалися залишити на згадку шедевр з відтисками кольорових долоньок.
Вітаючи учасників конкурсу, прокурор області Сергій Овчаренко відзначив творчі здібності кожної дитини бачити світ очима митця та відмітив, що всі учасники конкурсу – маленькі таланти, за якими справжнє майбутнє України, адже вони показали, що дуже впевнені у своїх силах і добре знають, чого хочуть.
Також очільник відомства в урочистій обстановці вручив дівчаткам та хлопчикам подарунки від профспілкової організації, подякував за творче завзяття всім, хто відгукнувся і взяв участь у конкурсі.
Хай добро й краса, що були намальовані на папері, обов’язково втіляться  в реальне життя!
 
        Прес-служба  прокуратури Черкаської області
  
  
  
  
 

                   

                 

 
кількість переглядів: 2024