Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2016

Двох черкащан підозрюють у привласненні майна підприємців на суму більш як 2 млн. грн.

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно двох місцевих жителів – чоловіка та жінки, які з використанням електронних платіжних систем одного з комерційних банків привласнили ввірене майно фізичних осіб-підприємців на загальну суму більш як 2 млн. грн.
Слідством також встановлено, що вказані особи, діючи разом та за попередньою змовою, маючи єдиний злочинний умисел, направлений на легалізацію (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом з банківських рахунків фізичних осіб-підприємців, вчинили фінансові операції та правочини з частиною коштів у загальній сумі понад 260 тис. грн.
Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 2  ст. 209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) Кримінального кодексу України.
На цей час триває досудове розслідування, проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії для встановлення всіх фактичних обставин кримінального правопорушення, хід слідства взято на контроль керівництвом Черкаської місцевої прокуратури.
                                                    
Прес-служба  прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 2418