Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.07.2016

Прокуратурою області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно зловмисника, який збував жителям Черкащини наркотики

Прокуратурою області до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 49-річного жителя с. Червона Слобода Черкаського району Черкаської області, раніше судимого за скоєння злочинів у сфері обігу наркотиків, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Так, 24.05.2016, у ході огляду місця події на подвір’ї одного з будинків по вул. Різдвяна в м. Черкаси та в автомобілі Daewoo Lanos, яким користувався чоловік, працівниками поліції виявлено та вилучено пляшку з особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено - опій ацетильований масою близько 12 г, що є особливо великими розмірами, поліетиленовий пакет та паперовий згорток з особливо небезпечним наркотичним засобом, обіг якого заборонено - каннабіс загальною масою 6.02 г, які зловмисник незаконно придбав та з корисливих мотивів зберігав при собі для подальшого збуту наркозалежним жителям м. Черкаси та Черкаської області.
За інкримінований злочин чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна.
 
         Прес-служба  прокуратури Черкаської області
 
кількість переглядів: 1815