Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.06.2016

На Золотоніщині по гарячих слідах встановлено вбивцю місцевого жителя

Золотоніською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
Установлено, що 11.06.2016, близько 3:00 години, в с. Антипівка Золотоніського району 37-річному місцевому жителю було завдано тілесні ушкодження у вигляді проникаючого колото-різаного поранення грудної клітки, після чого потерпілого доставлено до реанімаційного відділення Золотоніської центральної районної лікарні, де сьогодні він помер.
У ході проведення невідкладних слідчих дій працівниками прокуратури спільно із співробітниками Золотоніського відділення поліції встановлено особу злочинця. Ним виявився 57-річний житель села, який, перебуваючи за місцем свого проживання, у ході конфлікту з потерпілим, співмешканцем своєї доньки, наніс йому один удар в область серця кухонним ножем.
Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. На цей час вирішується питання про обрання останньому запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
                                                
                                                 
     Прес-служба прокуратури Черкаської області
 
кількість переглядів: 2115