Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2016

«Псевдопереселенцю» повідомлено про підозру у сприянні та участі в терористичній діяльності

Сьогодні повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України, переселенцю з Луганщини, який сприяв та брав участь у терористичній діяльності на тимчасово окупованій території України.
Так, прокуратурою області спільно з Управлінням Служби безпеки України в Черкаській області викрито незаконну діяльність громадянина України, який, перебуваючи в статусі особи, яка переміщена з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, з лютого 2015 року до теперішнього часу, займаючи посаду офіцера в одному зі структурних  підрозділів «збройних сил» терористичної організації «Луганська народна республіка», здійснював військове командування «взводом» та проводив військову підготовку бойовиків для подальшої участі в збройному опорі правоохоронним органам та Збройним силам України.
Наразі проводяться всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного і всебічного розслідування всіх обставин справи, завершення досудового розслідування та скерування обвинувального акта до суду.
 
 
Прес-служба прокуратури Черкаської області
кількість переглядів: 2338