Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.06.2015

Прокуратурою міста Черкаси здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо рейдерського захоплення ЧПК

Так, вчора до Соснівського РВ в м. Черкаси надійшло повідомлення від начальника охорони ТОВ «Черкаська продовольча компанія» про те, що 17.06.2015 близько 20 години невідомі особи здійснили рейдерське захоплення вищевказаного підприємства.

Установлено, що Господарським судом Черкаської області прийнято рішення про визнання ТОВ «ЧПК» банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури. А 17.06.2015 близько 20 години визначений у постанові суду арбітражний керуючий здійснила дії щодо виконання вищевказаного рішення господарського суду та разом зі своїм помічником за підтримки невідомих 70 осіб, грубо порушуючи громадський порядок, із застосуванням фізичної сили, потрапили до приміщення ТОВ «ЧПК».

За даним фактом Соснівським райвідділом міліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто, грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю та винятковим цинізмом, вчинене групою осіб).

На даний час досудове слідство триває.


      Прес-служба прокуратури міста Черкаси

кількість переглядів: 3029