Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2015

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно одного із керівників батальйону патрульної служби за службову недбалість під час проведення акцій протесту

    Слідчим відділом прокуратури Черкаської області завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно одного із керівників батальйону патрульної служби обласної міліції за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 367 КК України (службова недбалість).
    Слідством встановлено, що вказаний посадовець внаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків не припинив дії підлеглих працівників міліції, які 20 лютого минулого року поблизу Золотоніської дамби, перевищуючи свої службові повноваження, застосували фізичне насильство та спецзасоби до активістів і журналіста Ігоря Єфімова.
    Прокуратурою області подовжуються вживатися заходи, спрямовані на всебічне, повне і неупереджене дослідження обставин подій, що мали місце під час проведення акцій протесту та притягнення усіх винних осіб до відповідальності.
    Черговий раз запрошуємо громадськість до співпраці зі слідством з метою збирання доказів у кримінальних провадженнях, пов’язаних з подіями «Євромайдану».


   Прес-служба прокуратури Черкаської області

 

кількість переглядів: 3190