Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

НАКАЗ №115/1046 від 17.11.12 «Про затвердження Порядку взаємодії Генеральної прокуратури України та Міністерства внутрішніх справ України щодо обміну інформацією з Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційних систем органів внутрішніх справ»

НАКАЗ №115/1046 від 17.11.12  «Про затвердження Порядку взаємодії Генеральної прокуратури України та Міністерства внутрішніх справ України щодо обміну інформацією з Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційних систем органів внутрішніх справ»

 

ГЕНЕРАЛЬНА

ПРОКУРАТУРА УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО

ВНУТРІШНІХ СПРАВ  УКРАЇНИ

 

НАКАЗ

 
17 листопада 2012 року                          місто Київ                                                   №115/1046
 
 
Про затвердження Порядку взаємодії Генеральної прокуратури України
та Міністерства внутрішніх справ України щодо обміну інформацією з Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційних систем
органів внутрішніх справ
 
          З метою забезпечення належної взаємодії Генеральної прокуратури України та Міністерства внутрішніх справ України, на виконання вимог   пункту 2.7. розділу I Положення про порядок ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань, затвердженого наказом Генерального прокурора України від 17.08.2012 № 69, керуючись статтею 15 Закону України «Про прокуратуру», пунктом 9 Положення про Міністерство внутрішніх справ України, затвердженого Указом Президента України від 06.04.2011 №383/2011,
 
Н А К А З У Є М О:
 
         1. Затвердити Порядок взаємодії Генеральної прокуратури України та Міністерства внутрішніх справ України щодо обміну інформацією з Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційних систем органів внутрішніх справ (далі – Порядок), що додається.
          2. Порядок вводиться в дію з дня набрання чинності Кримінальним процесуальним кодексом України.
          3. Генеральній прокуратурі України забезпечити надання відповідного електронного цифрового підпису Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення Міністерства внутрішніх справ України.
          4. Наказ надіслати за належністю.
          Контроль за виконанням цього наказу та Порядку здійснювати по відомствах.
 
Генеральний прокурор України                                                   Міністр внутрішніх справ України
                            
                                           В.Пшонка                                                                                           В.Захарченко
кількість переглядів: 3102