Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Оновлення Інформаційної системи „Єдиний реєстр досудових розслідувань”

     Держателем Єдиного реєстру досудових розслідувань постійно проводиться робота по удосконаленню роботи інформаційної системи „Єдиний реєстр досудових розслідувань” (далі ІС ЄРДР).

     У зв’язку з оновленням ІС ЄРДР відбулись зміни у розділах „Моніторинг” та „Кримінальні провадження”, а саме:

     1. При вході до розділу «Моніторинг» користувачу доступні наступні 3 підрозділи:
     • «Реєстр кримінальних проваджень»:
На першій сторінці вказаного підрозділу відображається виключно фільтр з параметрами проваджень/правопорушень та порожня таблиця справ, яка має заповнюватися лише після запуску фільтру.
У разі якщо не обрано жодного параметру, після фільтрації відображається увесь перелік позицій, доступних для перегляду.
     • «Реєстр незареєстрованих правопорушень»:
Фільтрація у розділі не застосовується.
     • «Архів правопорушень»:
Фільтрація у розділі не застосовується.

     2. Змінено параметри відображення проваджень/правопорушень у розділі «Кримінальні провадження»:
У цьому розділі реєстраторам відображаються лише ті правопорушення/провадження, у яких вони можуть виконувати відповідні процесуальні функції.
     Для того, щоб провадження було доступним для виконання процесуальних дій (відображалось у реєстрі) відповідна особа повинна бути внесена до електронної картки провадження у відповідному полі («керівник прокуратури», «керівник органу досудового розслідування», тощо).

     3. Змінено параметри доступу до проваджень/правопорушень у розділі «Моніторинг»:
     • Для користувачів системи з роллю «аналітик» та «керівник органу прокуратури» відображаються провадження/правопорушення підрозділу прокуратури, де вони працюють, всіх підпорядкованих прокуратур та піднаглядних органів досудового розслідування.
     • Для користувачів системи з роллю «керівник органу досудового розслідування» відображаються провадження/правопорушення підрозділу органів досудового розслідування, де вони працюють, і всіх підпорядкованих підрозділів.
     Також користувачам інформаційної системи „Єдиний реєстр досудових розслідувань” стали доступні додаткові функції щодо роботи в Реєстрі. У зв’язку з цим надсилаю електронним зв’язком зміни до керівництва користувача для ролей: „Керівник органу прокуратури”, „Прокурор”, „Керівник органу досудового розслідування”, „Слідчий”.

кількість переглядів: 4329