Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2014

Колишнього керівника державної виконавчої служби та його співучасника засуджено до реального позбавлення волі за отримання неправомірної вигоди

   Вироком суду колишнього керівника одного із районних відділів державної виконавчої служби в області та його співучасника засуджено до реального позбавлення волі за отримання неправомірної вигоди.
   Як повідомив начальник галузевого відділу прокуратури області Руслан Криворучко, державним обвинувачем доведено у судовому засіданні, що підсудні навесні цього року вимагали та отримали від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 12 тис грн за не вчинення виконавчих дій, направлених на стягнення майна.
    Так, за результатом судового розгляду вказаних чоловіків визнано винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).
     Суд погодився з позицією прокурора та призначив колишньому посадовцю покарання у вигляді 7 років позбавлення волі та позбавив права обіймати посади в органах влади строком на 3 роки та 12 рангу державного службовця.
    Співучасник за вказаний злочин отримав 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах влади терміном на 2 роки та з конфіскацією майна.
    Наразі вирок суду не вступив у законну силу.

    Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 3089