Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.05.2014

Правоохоронці Черкащини не допустили порушень громадського порядку під час травневих святкувань

     На Черкащині порушень громадського порядку не зафіксовано. Ситуація в області залишається спокійною та контрольованою.
     Не допущено порушень громадського порядку під час проведення півфінального матчу Кубка України «Славутич-Шахтар». Безпеку 11 тисяч уболівальників, що зібралися 7 травня на Центральному стадіоні міста Черкаси, забезпечували працівники правоохоронних органів.  Завдяки злагодженим діям правоохоронної системи області, захід пройшов на найвищому рівні.
      Без порушень громадського порядку відбулося і святкування в області 69-річниці Великої Перемоги.
      На час проведення урочистостей увесь особовий склад міліції області було переведено на посилений режим несення служби. 9 травня, коли близько 20 тисяч громадян пройшли вулицями обласного центру традиційною ходою, охорону громадського порядку забезпечували близько 400 працівників міліції.
      Правоохоронці проявили професіоналізм та продемонстрували злагоджену роботу. Слід зазначити, що цього року їм активно допомагали представники громадськості, зокрема, активісти «Самооборони» та «Автомайдану».
      Насьогодні правоохоронці області продовжують нести службу на своїх постах з метою попередження та вчасного реагування на правопорушення. Усі вони, включаючи й органи прокуратури області працюють у штатному режимі.
     
     Прес-служба прокуратури Черкаської області

кількість переглядів: 2200