Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2013

Генеральний прокурор України Віктор Пшонка привітав колектив з нагоди професійного свята – Дня працівників прокуратури

     28 листопада 2013 року, напередодні професійного свята, Генеральний прокурор України Віктор Пшонка привітав колектив з Днем працівників прокуратури.
     Генеральний прокурор висловив упевненість у тому, що наполеглива щоденна праця прокурорів, спрямована на всемірне утвердження верховенства закону в сучасних умовах поглибленого реформування кримінального процесуального законодавства та державних інституцій дозволять зберегти та примножити авторитет органів прокуратури та кожного її працівника.
      У своєму привітанні Віктор Пшонка зазначив, що професія працівника прокуратури це в першу чергу - велика відповідальність, безкомпромісність, виваженість кожного кроку на професійному шляху, який вимагає від усіх нас чесності та порядності.
     «Сподіваюсь на вашу підтримку й розуміння в цьому питанні, хотів би висловити упевненість, що ви завжди самовіддано і сумлінно будете виконувати свої конституційні обов’язки, з честю і гідністю служитимете Закону» - підкреслив він.
     Також Генеральний прокурор привітав присутніх на урочистостях, ветеранів органів прокуратури та висловив їм слова вдячності за те, що крізь роки пронесли гарячу любов до своєї професії і передали її молодому поколінню прокурорів.
     З нагоди свята Генеральний прокурор Віктор Пшонка вручив працівникам відомчі нагороди і відзнаки та побажав міцного здоров’я, родинного добробуту та невгасимої енергії у справі зміцнення законності у державі.
    
     Відділ зв’язків із засобами масової інформації
     Генеральної прокуратури України

кількість переглядів: 2668