Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.10.2018

Збори прокурорів прокуратури Черкаської області

25 жовтня 2018 року о 10.00 год. відбудуться збори прокурорів прокуратури Черкаської області для обрання трьох делегатів на позачергову всеукраїнську конференцію прокурорів.
 
Організаційним комітетом з питань проведення зборів прокурорів прокуратури Черкаської області звершено прийом документів від осіб, які виявили бажання бути обраними на зборах прокурорів прокуратури Черкаської області делегатами на конференцію.
 
Кандидатами у делегати на конференцію є:

-    Овчаренко Сергій Анатолійович – прокурор Черкаської області;

Тараненко Володимир Олегович – заступник начальника відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними поліції та підтримання державного обвинувачення управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Черкаської області;

Тищенко Ольга Володимирівна – заступник начальника відділу забезпечення представництва в суді управління представництва інтересів держави в суді прокуратури Черкаської області;

-     Рубльов Станіслав Миколайович – прокурор відділу нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших заходів примусового характеру прокуратури Черкаської області.
 
Для участі у зборах запрошуються усі прокурори та слідчі прокуратури Черкаської області.
 
Місце проведення зборів – актова зала прокуратури Черкаської області (бульв. Шевченка, 286, 3 поверх).
 
Для проходження реєстрації необхідно пред’явити службове посвідчення.
 
Явка прокурорів та слідчих на збори є обов’язковою. Про поважні причини неможливості прибути на збори працівники мають завчасно повідомляти безпосередніх керівників, а останні – організаційний комітет.


кількість переглядів: 2458